Orbit baby G3 är en av mina absoluta favorit vagnar. Med en hel drös funktioner som täcker alla behov är det en vagn som ligger i min topp 5 lista på bästa vagn! Hoppas ni gillar videon. Om ni funderar på att testa eller skaffa en Orbit så tveka inte!

Den är en singelvagn, med möjlighet att ha två ståbrädor! Dessutom finns det ett helix kit att köpa till för syskon och tvillingutförande. Dubbla babyskydd, dubbla liggdelar, dubbla sittdelar = inga problem!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s