Doona+
Jag har haft den fantastiska möjligheten att under en tid få låna Doona+ från företaget Amvina. Detta är framtiden enligt mig. Ett babyskydd som med ett enkelt klick blir en liten vagn.

Jag har använt funktionen med babyskydd på vagn väldigt mycket. Det är så smidigt när man ska korta ärenden, lämna äldre syskon, på restauranger osv. Överallt där en stor och otymplig barnvagn inte riktigt passar in.

Om man bor i en storstad och åker mkt kollektivt är Doona+ enligt mig ultimat. Bebis åker säkert och man behöver aldrig oroa sig för att där inte ska vara plats till vagnen. Man fäller bara in hjulen och ställer Doona+ på ett säte!

Om man ska ut och flyga. Jag hade utan tvekan betalt extra för ett säte så jag kunde haft babyskyddet med mig ombord på planet.

Jag bor själv i en liten by. Jag använder Doona+ dagligen. När jag ska lämna i förskolan, en snabbis ner till affären för att köpa mjölk eller när jag behöver veta var min bebis håller hus medans jag duschar osv.

Den är enkel att montera i bilen. Det är superenkelt att förvandla den från babyskydd till mini vagn och vice versa.
Den lilla skötväskan är perfekt i strl och rymmer allt det väsentliga.

Att den är super duper lätt att köra runt med gör ju inte upplevelsen sämre. Jag kör den med en hand. Den klarar lättare terräng överraskande bra och här hemma har storebröderna slagits om vem som ska få köra.

Isofix basen är enkel att montera och precis som på babyskyddet sitter det klisterlappar med tydliga och enkla instruktioner på hur man monterar i bil.

Min kille som är 8 månader sitter jättebra! Med spädbarnsinläggen som medföljer funkar babyskyddet ypperligt till en liten nyföding också.

Nypriset på Doona+ är ca 3990:- och den är värd varenda krona. Jag hade utan tvekan köpt detta babyskydd om det funnits på marknaden när min bus föddes. Isofix basen kostar ca 1995:-. Den lilla skötväskan kostar 595:- och är också värd sina kronor.

Mitt enda minus är att isofixbasen inte fungerade i vår bil. Jag hade verkligen velat ha den funktion att bara kunna klicka i babyskyddet ist för att behöva spänna med bältet. Men det faktum att jag älskar Doona+ gör att jag ändå hade valt att köpa även om basen inte funkar i vår bil. Amvina har meddelat att det är en av sakerna som finns på ritbordet hos Simple parenting så förhoppningvis är det något dem förbättrar i framtiden.

Stort tack till Amvina!
Nu säger vi adjö till Doona+ och tack för denna gången!
Vi ses i nästa video!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s