Jag har under några veckors tid dagligen rullat Easywalker Mosey+ och det är en kompakt och liten vagn som verkligen imponerar! Färgen Charcole Blue är verkligen super fin. Ni kan se övriga färger HÄR.

Det faktum att jag mäter ryggstödet till 57cm mot Bugaboo Donkeys 47cm tycker jag är grymt nice! Dessutom med en hög maxvikt på hela 20 kilo. Alltså en vagn man kan rulla tills barnvagnstiden är över.

Uppdateringarna dem gjort från Mosey till Mosey+ är märkbara. Speciellt varukorgen som är väl tilltagen och lättåtkomlig!
Mosey+ är mycke vagn i kompakt format!

Den går att fälla med sittdelen både framåt och bakåtvänd! Blir kompakt oavsett.För att lära er mer om vagnens funktioner föreslår jag att ni kikar på mitt klipp på youtube HÄR

Jag personligen gillar verkligen Mosey+. Enda nackdelen enligt mig är att sittdelen är lågt placerad och att när man har sittdelen vänd mot sig är det svårt att komma åt bromsen. Det är även svårt att komma åt bromsen om sittdelen är framåtvänd och nerfälld.

Den är rätt stum och saknar fjädring men är inget som stör. Mosey har däremot ordentliga hjul till skillnad från andra vagnar i samma storlek, vilket gör att den rullar på bra oavsett underlag. Sen saknar jag även en längre sufflett. Det går dock att köpa ett extra solskydd som tillbehör.

Teleskophandtaget som justeras steglöst går att skjuta långt ner. Perfekt i kollektivtrafiken eller i bilen 😉


Bumprider ståbräda sitter bra med framåtvänd sittdel. Dock enbart med sittdelen i upprätt läge. Om man har sittdelen vänd mot sig kan man ha liggläge på sittdelen och fotstödet måste vara nerfällt vilket då resulterar i at bromsen blir svåråtkomlig.

Mosey+ leverar som en stor vagn och fungerar utan problem som enda vagn. Kompakt ihopfälld och med deras egna resväska är den även ett mkt bra alternativ på resan. Tummen upp för Mosey+!

2 reaktioner till “Easywalker Mosey+ recension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s