YOYO och YOYO+

Den svarta vagnen på bilderna i detta inlägget är YOYO+ och den rosa är YOYO. Handtagsskyddet på den rosa är köpt på Wish. Nu kör vi skillnaderna 😉

Hur ser man skillnad egentligen? Det mest uppenbara är varukorgen. Den är större på YOYO+ som ni ser på bilden här nedan. Där ser man också att fotstödet fått annat utseende och utformning.

Vänder man på vagnarna så syns nästa skillnad. Yoyo+ har fått en ficka med dragkedja på suffletten. Dessutom är även bromsen annorlunda i utseendet och bärremmen är vadderad på YOYO+. Båda har dock fickor på ryggstödet.

Dessutom kan du med hjälp av adapters fästa babyskydd på YOYO+ men dessa adapters funkar inte på YOYO. Kommer gå in mer på det i inlägget som enbart kommer handla om YOYO+.

Dessutom. Håll i hatten nu. Så kan man ha STÅBRÄDA på YOYO+. En ståbräda som dessutom har pall OCH vagnen är super duper lätt att rulla med ståbrädan. Som klickas dit och tas bort på sekunder.

Men suffletter och colourpack från YOYO+ funkar även på YOYO och dessa två nya färger är dödligt snygga! Och med liggdelsset kan båda vagnarna köras med liggdel till nyfödd.

Peppermint och Ginger

Vill du köpa dig en yoyo+ kan du hitta dem HÄR 🙂 

Vill du köpa en yoyo, så höka på blocket. De säljs ofta snabbare än blixten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s