Carry All. Ja och lite därtill. Denna organizer rymmer massor. Dessutom är där ett stort fack med dragkedja, något jag har saknat på den organizern jag hade innan. Och ja jag skriver HADE för den hamnar i en låda nu då jag enbart kommer använda denna från Uppababy.

Den fästes lätt med kardborre och är universal! Färgen är mörk grå. Där är ett stort fack som är uppdelat i 3 mindre. I ett av de mindre finns det dessutom en ficka som är perfekt för mobilen. Sen är där även det stora facket med dragkedja, perfekt om man vill ha saker som plånbok och nycklar skyddade. 5 fack totalt! 

Som vanligt känns produkten väl genomtänkt som alla Uppababys produkter jag testat faktiskt är, genomtänkta och smarta! 

Den är förstärkt i botten och även runtom vilket gör att den hänger snyggt på vagnen och inte säckar ihop. Även om man proppar den full. Jag personligen brukar bara ha nycklar, mobil, napp och kanske en klämmis med gröt till mini. Men man får plats med mycket mer som ni ser i videon nedan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s