Få bort repor på barnvagnschassi – BARNVAGNSNERD

En repa händer så lätt. Alldeles för lätt. På ett svart chassi kan man fylla i med posca pen som jag skrivit om HÄR och vips så har man trollat bort repan. Men HUR gör man för att trolla bort repor och märken på ett alu chassi.

Jo de kan jag berätta för Er. Ni behöver:

  • Våtservetter
  • Svinto
  • Ljummet vatten
  • Autosol
  • En trasa

Börja med att doppa svinto i vattnet, se till att det löddrar ordentligt. Gnugga på repan. Torka av emellan så du ser om du får bort repan. Du kan gnugga rätt hårt, men ha hela tiden koll så att du inte skadar chassit. När du fått bort de värsta, tar du lite lite autosol på trasan och polerar. Då kommer de sista försvinna. Så länge repan är ytlig.

Är repan så pass djup att man kan se hur det glänser från metallen, då kan man oftast inte få bort den helt. Men det blir med största sannolikhet bättre än innan man putsade.

Lämna en kommentar