MIOS.png

 

När CYBEX frågar om jag ville komma och klämma och känna på Cybex Mios var svaret enkelt. JA! Ja ja ja JA! Som ett barn julafton var det svårt att somna igår kväll. Timmarna imorse gick långsamt. Men sen till sist stod jag där på Pyret och Snäckan i Staffanstorp med Cybex säljansvarige i Sverige. Framför Cybex nyaste lilla tillskott, Mios.

Den är så liten och nätt. Den är så snygg. Precis som Priam är detaljerna genomtänkta och snyggt placerade! Jag hade så svårt att slita mig men fick iaf klämma och knäppa bilder!

Den är dessutom kompakt och liten ihopfälld. 75x50x33 cm mer exakt!

Sittdelen är vändbar, fotstödet är reglerbart och där är fullt liggläge. Suffletten går att förlänga och där är ventilationslucka med lucka att vika för om man inte vill använda ventilation eller om solen skiner in på barnet i vagnen tex. Bumpern är swingaway. Ryggstödet regleras med en hand precis som på PRIAM.

Varukorgen tar 5 kilo och sittdelen tar 17 kilo. Den väger ynka 8,7 kilo och där är ett smart handtag att bära den i när den är ihopfälld.

Fjädring på alla hjul har den dessutom! Något som är speciellt med MIOS är mesh-nätet i sittdelen, detta måste vara guld när det är varmt ute! Vintertid har man bara dynan i och då känns sittdelen väldigt ombonad och mysig.

Deras babyskydd går att fälla i liggläge! Fruktansvärt smart!! 

cof

Om jag var nyfiken på MIOS innan så blev jag ju inte mindre sugen att få ratta den efter idag. En riktigt stark konkurrent till likvärdiga vagnar som finns på marknaden idag. Akta dig Bugaboo Bee5. Här har du någon som utmanar dig!

Tack CYBEX för att jag fick kika lite på MIOS idag!

Vill ni läsa mer om CYBEX MIOS kan ni klicka här som kommer ni till deras hemsida.

2 reaktioner till “CYBEX MIOS – Ett första intryck

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s