Jag unnade mig en Babyzen yoyo+ med ståbräda i påskas. Sedan dess har vi rullat en hel del. Mestadels utan ståbräda, då jag använder yoyo+ till och från skolan 200m bort. Men jag har ändå rullat med ståbräda så pass mycket att jag kan ge den en recension.

MONTERING

Den är så lätt att montera att det är löjligt. Krävs inga jobbiga adapters eller krångliga skruvmojänger. Du bara klickar dit hjulen, klickar på sitsen och sen klickar du fast den på vagnen. Sen kan du tuta och köra. 


Du kan lätt som en plätt fästa upp den när den inte används, med eller utan sittpallen. Enkel, smidig och smart.

KÖRKÄNSLAN

Yoyo+ är ju extremt lätt att rulla. En så liten vagn borde ju vara asjobbig att ratta rundor med ståbräda också men NÄ. Den är faktiskt riktigt lätt att rulla även med ståbräda. Min son är av de tyngre slaget och jag har rullat med en hand utan problem. Men man kan inte gå bakom vagnen, iaf inte jag, utan man får gå bredvid. Dock är detta absolut inget som är jobbigt utan det är så jag rullar Yoyo+ även utan ståbräda. Nu är ju Yoyo+ en vagn som gör sig bäst på plana underlag och ståbrädan sjunger samma sång. Men man kan köra på grusväg och gräsmatta osv också, det blir lite skumpigare bara.


IHOPFÄLLNING

Det går faktiskt att fälla ihop vagnen med ståbräda monterad på vagnen. Som ni ser på bilderna nedan. Det går till och med att hänga upp den med ståbrädan monterad.


 

Ståbrädan får fem tummar upp av fem möjliga! Yoyo+ är en fantastisk liten vagn och nu med syskonlösningen är den ännu vassare. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s