DSC_0017

På bilden ovan syns de delar som man får när man köper en komplett Dubatti. I detta inlägget kommer jag med hjälp av bilder försöka beskriva så gott jag kan hur man monterar ihop Dubatti One.

HJULEN OCH CHASSIT

Om vi börjar uppe med första bilden. Där ser ni knappen man trycker in för att kunna vika ut och fälla upp Dubatti chassit. Därefter är det dags att montera hjulen! Framhjulen är markerade med R o L och samma markeringar finns på chassit. Super duper enkelt. Bara para ihop rätt bokstav och klicka dit dem. Bakhjulen behöver du först ta loss ett litet skyddslock och sedan är det bara att klicka dit bakhjulen också!

VARUKORGEN

Dubattis varukorg fäster man med dragkedjor. Luckan med den broderade texten ska vara mot bromsen. Sedan fäster man dragedjorna runt chassit. Remmen för ihopfällning som syns här i bild ska vara ovanför varukorgen. På sista bilden ser man att jag pekar på ett plastfäste bakom bromsen, där ska man fästa den svarta nylonremmen. När detta är gjort. Då är varukorgen på plats.

FÄSTEN TILL RAMEN

På chassit klickar man dit två svarta plastfästen där man sedan ska klicka fast ramen. Ramen är till både sittdelstyget och till liggdelstyget.

DSC_0036

Fästena på ramen som används för fästa ramen på chassit fäller man ut genom att på båda sidor hålla in dessa knappar.

MONTERA LIGGDELSTYGET

Liggdelstyget fäster man med både 4 plastspännen och dragkedjor. Först klickas plastspännen dit och därefter fäster man dragkedjorna. Locket till liggdelen fäster man i en dragkedja på ramen.

DSC_0042

MONTERA SITTDELSTYGET

När liggdelstyget är avmonterat så är det första steget att fästa en metallpinne i den nedre delen av ramen. Precis vid fästena man använde för att montera liggdelen är där två hål i metallen. Där ska denna metallpinnen fästas. På insidan ramen där bumpern fäster i ramen finns där fästen till tryck knappar. Därefter monterar man på sittdelstyget först upp med dragkedja och sedan nere. Under sittplattan finns en rem med ett plastspänne som man fäster runt metallpinnen.

Klicka dit bumpern, sätt fast suffletten på ramen och fäst dragkedjan till suffletten och VOILA. Vagnen är monterad! Hoppas ni förstod hur man gör och om ni inte gjorde det så fråga så svarar jag så gott det går!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s