Dubatti One. En vagn med två olika val av hjul. Ska du välja foam hjulen (City Life) eller lufhjulen (All terrain)? Jag har jämfört dem båda. När jag rullade Dubatti första gången var det med lufthjulen. Jag upplevde den väldigt trögstyrd inomhus men lättare att rulla utomhus. Helt klart att föredra i terräng, men jag gillar vagnar som man kan rulla med en hand och jag är inte tillräckligt stark för att bekvämt kunna rulla Dubatti med en hand när lufthjulen är monterade. City hjulen däremot, skillanden är som natt och dag. Vagnen rullar nästan av sig själv och jag styr det utan problem med en hans. Dessutom klarar den faktiskt lättare terräng riktigt bra även med City hjulen.

Tyvärr har jag inte kunnat testa hjulen i snö men jag hoppas få göra det till vintern!

I videon nedan har jag filmat när jag rullar Dubatti på olika underlag med lufthjulen resp city hjulen.

Jag hade alla gånger i världen valt City hjulen. Utan tvekan en galet smart uppdatering från Dubatti! Barnvagnsnerd ❤ Dubatti med citywheel = SANT

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s