Softshell åkpåse från The Buppa Brand

Häromdagen fick jag ett paket med en åkpåse från The Buppa Brand. Jag som har velat så förbenat mycket angående åkpåsar denna säsongen blev jätteglad att äntligen ha ett vettigt alternativ.

Här sitter den i Cybex Priam. Färgen heter Dazzling Blue och är SÅ snygg! Den finns i en drös med färgkombinationer som ni kan se på deras hemsida.

Detta är en vår och höst-åkpåse. Materialet är softshell och den är tunn. Den ska vara vindtät och vattenavstötande. Vi bor i ett blåshål och när sonen sov ute var han varm och go när han vaknade. Den glider inte då man kan fästa den över ryggstödet.

Oavsett vilken åkpåse jag har i vagnen brukar jag ha en fårskinnsfäll i botten och det gäller även i denna. Tycker det blir gosigare så. Sen har jag alltid en filt i varukorgen för att kunna lägga till om jag tycker det är för kallt. Dessutom är det en väldigt rymlig åkpåse! Perfekt istället för fotsack.

Jag ger Buppa brands softshellåkpåse dubbel tumme upp!

Lämna en kommentar