Emmaljunga Super Viking är en rejäl barnvagn. Emmaljunga i sig är ett barnvagnsmärke med mycket gott rykte och iaf här nere i Skåne är Emmaljunga en väldigt vanlig barnvagn. Suget att testa Super Viking kickade in så jag köpte mig en.

LIGGDEL & SITTDEL

Liggdelen till Superviking är mjuk och ombonad. Suffletten täcker väl. Sittdelen är rymlig. Den är ergonomisk med ställbart fotstöd och swingaway bygel. Sittdelen är vändbar.

CHASSI – HJUL -VARUKORG – FJÄDRING

Chassit jag har rullat är ett Outdoor chassi. Hjulen är luft och framhjulen är snurrhjul som går att låsa. Chassit har bra gung och varukorgen är rätt rymlig. Dock lite trixig att komma åt och packa i. Handtaget är ett runt knäledshandtag och rätt tjockt att hålla i.

IHOPFÄLLNING

Har man sittdelen vänd framåt går det att fälla ihop vagnen med sittdelen på. Dock rekommenderar jag att man delar på vagnen då jag upplever att den blir mer kompakt då. Oavsett hur man fäller är Super viking stor ihopfälld.

KÖRKÄNSLAN

Härligt Emmaljunga rull är precis vad Super vikingen erbjuder. Den klarar lättare terräng, den är väldigt skön att köra.

MINA ÅSIKTER – Super Viking, vi rullade och visst är den härlig men ingen kärlek uppstod. Smaken är helt klart som baken. Detta innebär inte någonstans att Super Viking inte är en super bra vagn. Den är stor, rejäl och robust. Den rullar på fint och har ett bra gung. Liggdel och sittdel är rymliga. Den blir stor ihopfälld, så det är att rekommendera att kolla så den kommer in i bilen bagage till exempel.

Hade jag bara haft en vagn hemma så hade Super vikingen funkat ypperligt. Men det är en stor vagn, som tar stor plats. Jag gillar ju kompakta smidiga vagnar.

Vill man ha en vagn som klarar det mesta, inte bryr sig om den tar stor plats och inte bor mitt i city skulle jag definitivt rekommendera Emmaljunga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s