Jag ska få testa produkter från LÍLLÉbaby och jag är taggad. För dessa bärselar är riktigt snygga. Perfekt för att piffa till vardagen. Eleganta och exklusiva i utseendet. Vad jag har läst mig till så är dem dessutom riktigt bekväma att bära i. Snart kommer jag få hem dem och jag ska få testa både bärsele och ringsjalen. Ringsjalen är drömmig till tusen och färgen heter Nimbus Cloud. Maxvikten är på 20 kilo för bärselarna och kan användas från nyfödd utan spädbarnsinlägg.

Det är en ergonomisk bärsele, möjlighet att bära i sex olika positioner och har ett avlastande svankstöd. Kommer finnas i 3 olika modeller. All seasons, airflow och embossed. Färgerna på bärselarna ovan är Of the same stripe och Spot On. De kommer även komma i neutrala enfärgade utföranden. Mer information kommer när jag skriver min recension. Vill ni läsa och få mer info om bärselarna kan ni alltid kika in på LÍLLÉbaby instagram som ni hittar HÄR.

Jag bär vår lilla bebis i princip från vi vaknar till vi går och lägger oss och behöver hitta ett bärdon som leverar. Jag hoppas innerligt att dessa bärselar kommer vara rätt verktyg!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s